Kirby Bomberman


Представяме ви страхотна игра която е разработена като легендарната игра на Atari "Bomberman", но с главен герой "Kirbi", който е един от най-сладките герои на Nintendo. Можете да играете тази игра както сами, така и със приятел.

Натисни "PLAY" за да стигнеш до основното меню. След това натисни "START" бутона за да продължиш. Избери броя на играчите. Можете да започнете да играете след като изберете трудноста на играта и героя с който ще играете. Задачата ти е да взривяваш опонентите си с бомби.

1-ви играч:
Местене: "W,A,S,D"
Бомба: "SPACE"

2-ри играч:
Местене: "Стрелките"
Бомба: "ENTER"

Когото взриваваш блокове се появавят допълнителни екстри които може да използваш. Може да събираш тези екстри за да се движиш по-бързо, да слагаш повече бомби или да имаш по мощни бомби. Има екстра която ти ползвалява и да стреляш директно към своите опоненти.

Пробвай да блокираш своите опоненти като поставяш повече от една бомба и така не им позволяваш да избягат. Не забравяй че имаш 3 минути, които може да виждаш в долния ляв ъгъл на екрана. Играта свършва ако тези 3 минути изтекът и който има повече точки и живот той печели.