Аниме битка


Бий се с героите от Naruto, Bleach, One Piece и победи противника.

Играч 1 използва W, A, S и D за навигация и J, K, L, U и I за удар.

Играч 2 използва стрелките за навигация и 1, 2, 3, 4 и 5 за удар.