Турбо дрифт


Какво ще кажете за участие в един невероятен състезателен турнир? Можете да участвате в големия турнир сам или да направите незабравимо състезание с някой приятел.

Кликнете върху бутона "PLAY" на главното меню. Можете да играете тази игра в три режима. Като изберете решим "GRAND PRIX" можете да участвате в турнир. Ако сте избрали тази опция трябва да си изберете кола и след това да изберете първото ниво от турнира за да го започнете. Чрез избирането на "QUICK RUN" можете да участвате в едно бързо състезание. Ако изберете "2 PLAYER" можете да играете тази игра като двойка. След избирането на тази опция трябва да си изберете автомобили и пистата на която ще играете.

Контроли на играта:

Ако играете сам използвайте следните контроли:
Местене: стрелките или "W, A, S, D"
Дрифт: ''SPACE" докато колата ви завива

Докато колата е в завой, можете да постигнете допълнителна скорост, но само ако изчакате да видите бял дим докато дрифтите. Когато видите белия дим натиснете "SPACE" и ще получите допълнителна скорост.

Ако играете като двойка, ето контролите които да използвате:
Първи играч:
Местене: "W, A, S, D"
Дрифт: "SPACE"

Втори играч:
Местене: стрелките
Дрифт: "ENTER"

Можете да сложите играта на пауза, като натиснете "P". Можете да включите или изключите звука на играта чрез натискане на иконата за звука която се намира в горния десен ъгъл на играта.


Коментари