Реклама

Местачи на пари


Виж какво се е случило с малките братя, след като са спечелили баскетболен мач срещу пазачите в затвора. Те са решили да избягат от затвора, заради пазачите, които винаги притесняват малките братя. Можете ли да помогнете на братята, като играете тази игра, с някой ваш приятел?

В главното меню щракнете бутона "PLAY GAME". Ако искате да пропуснете предисторията на играта натиснете "SKIP" бутона, разположен в долния десен ъгъл на играта. Изберете първото ниво и започнете да играете. Вашата задача е братята да стигнат до изхода живи и здрави.

Контроли на играчите:

Първи играч:
Местене: "W, A, S, D"

Втори играч:
Местене: стрелките

И двата героя трябва да си помагат един на друг за да завършат нивото. По-малкия може да скача много добре, а по-големия е по-силен и може да се справя с тежки предмети.

По време на играта, чрез бутоните разположени в горната дясна част от екрана, от ляво на дясно, чрез първия бутон, можете да се върнете в основното меню. Чрез втория бутон можете да рестартирате нивото, чрез третия бутон можете да включите или изключите звуците на играта, а чрез четвъртия бутон можете да включите или изключите музиката на играта.


Коментари